A Classis Human munkatársai

 • Dr. Palotai Gabriella

  A Classis Human Kft. egyik tulajdonosa és alapítója vagyok. Végzettségem pszichiáter szakorvos. Ügyvezetőként a cég szakmai vezetéséért felelek. 1991-től foglalkozom tréningekkel, és a kiválasztási módszerekkel. Speciális szakterületem: önismereti csoportok vezetése, stresszkezelés – Mindfulness módszerrel, asszertivitás, Assessment Center/Development center executiv és life coaching. Az utóbbi években figyelmem a burn out megelőzése és kezelése felé fordult, valamint a traumák feldolgozására alkalmas EMDR terapeuta címet szereztem.

  A tanácsadás és a gyógyítás jól kiegészítik egymást a munkámban, habár ez időről időre pontos szervezést kíván tőlem. Fontosak számomra a hosszú távú kapcsolatok, amit jól mutat az is, hogy munkatársaimmal sok éve dolgozunk együtt.

 • Dr. Máriási Béla

  A Classis Human Kft. tulajdonosa és alapítója vagyok. Fogorvosi munkám mellett, a cég menedzselésében a pénzügyekkel kapcsolatos feladatok - tervezés, számlázás, szerződések előkészítése - tartoznak hozzám.

 • Kertics Henrietta Csilla

  Irodavezetőként az én feladatom az iroda életének irányítása, a részfeladatok összefogása és a kollégák szakmai tevékenységének folyamatos támogatása. A mindennapok gördülékenyebbé tétele mellett az Assesment Centerek, Development Centerek előkészítésében és koordinálásában is részt veszek.

  Szociálpedagógus végzettségem van, habár az irodavezetői feladatok ellátásához nem kifejezetten szükséges, mégis nagy hasznát veszem a tanulmányaim során megismert különböző szakterületeknek úgy, mint: pszichológia, pedagógia, szociológia. Ezek az ismeretek segítik a kommunikációt az irodai közösségen belül valamint a kapcsolatteremtést az ügyfelekkel, kliensekkel.

  Elengedhetetlennek tartom a precizitást és a türelmet, hiszen minden nap emberekkel dolgozom. Hitem szerint empátiával és segítőkész hozzáállással megoldhatóak a nehézségek, problémák. Rendelőnkben igyekszünk nyugodt, kiegyensúlyozott és barátságos légkört kialakítani.

 • Máriási Dóra

  2010-ben végeztem pszichológusként a Károli Gáspár Református Egyetemen.

  Egyéni tanácsadást tartok Budapesten a Budai Tanácsadóban, valamint az ELTE Életvezetési Tanácsadójának munkatársa vagyok, ahol főként angol nyelvű tanácsadást, autogén tréning csoportot vezetek külföldi hallgatóknak, fiatal felnőtteknek. Mellette kolléganőmmel, Vida Katalinnal feminista szemléletű önismereti csoportot szervezünk nőknek. Szintén az ELTÉ-n folytatom doktori tanulmányaimat.

  Munkáimban fontosnak tartom a társadalmi helyzet figyelembevételét, a kliens és a terapeuta közti egyenrangúság és a kliens személyes szabadsága fontos értékeket jelentenek számomra. Ezért is érzem közel magamhoz a tanácsadó szakpszichológiai szemléletet, amelyben jelenleg képződöm.
  Az autogén tréning mellett mindfulness technikákat is szívesen használok stressz-kezeléshez és az önismeret elmélyítéséhez.

 • Kámán Péter

  Pszichológusi diplomámat az ELTE-n szereztem életvezetés és tanácsadás szakirányon. Családterápiás képzettségem révén az egyéni esetvezetés mellett párokkal és családokkal is dolgozom a Budai Tanácsadóban. Munkám másik részét az ELTE Életvezetési Tanácsadójában végzett tevékenységem teszi ki, ahol magyar és angol nyelven foglalkozom a fiatal felnőtt korosztállyal. Szakmai érdeklődésem gyakorlatorientált, jelenleg traumaterápiában (EMDR) képződöm.

  Korábban a csoportok iránti érdeklődésemből adódóan kisebb cégek, vállalatok számára vezettem szervezetfejlesztő, csapatépítő tréningeket, kiválasztással és kompetenciaméréssel a Classis Humán Kft. csapatával kezdtem el dolgozni. Terápiás és „céges” munkáimban fontos értéket képvisel számomra a szakmaiság és a kölcsönös tisztelet.