A Classis Human munkatársai

 • Dr. Palotai Gabriella

  A Classis Oktató Kft. egyik tulajdonosa és alapítója vagyok. Végzettségem pszichiáter szakorvos. Ügyvezetőként a cég szakmai vezetéséért felelek. 1991-től foglalkozom tréningekkel, és a kiválasztási módszerekkel. Speciális szakterületem: önismereti csoportok vezetése, stresszkezelés – Mindfulness módszerrel, asszertivitás, Assessment Center/Development center executiv és life coaching. Az utóbbi években figyelmem a burn out megelőzése és kezelése felé fordult, valamint a traumák feldolgozására alkalmas EMDR terapeuta címet szereztem.

  A tanácsadás és a gyógyítás jól kiegészítik egymást a munkámban, habár ez időről időre pontos szervezést kíván tőlem. Fontosak számomra a hosszú távú kapcsolatok, amit jól mutat az is, hogy munkatársaimmal sok éve dolgozunk együtt.

 • Dr. Máriási Béla

  A Classis Oktató Kft. tulajdonosa és alapítója vagyok. Fogorvosi munkám mellett, a cég menedzselésében a pénzügyekkel kapcsolatos feladatok - tervezés, számlázás, szerződések előkészítése - tartoznak hozzám.

 • Dr. Máriási Dóra

  Tanácsadó szakpszichológus, EMDR - terapeuta, relaxációs terapeuta

  2010-ben diplomáztam a Károli Gáspár Református Egyetemen, ahol gyakorlatorientált képzésben vehettem részt. Ebben az időben kezdtem jungiánus önismeretbe járni, valamint elvégeztem az autogén tréning képzést. 2012-2015 között az ELTE-n doktori képzésben vettem részt, ekkortól vált szemléletem részévé a kritikai pszichológiai és feminista megközelítés, ami a mindannyiunkat formáló tágabb társadalmi és kulturális hatásokra is érzékeny. Néhány éven keresztül feminista önismereti csoportot vezettünk Vida Katalinnal. Az ELTE Életvezetési Tanácsadójában angol és magyar nyelven tartottam életvezetési tanácsadást egyetemi hallgatóknak 2015-2017 között. Ezzel párhuzamosan megszereztem tanácsadó szakpszichológusi képzettségemet. 2020-ban védtem meg a doktori disszertációmat és EMDR terapeuta címemet. Munkáimban fontosnak tartom a társadalmi helyzet figyelembevételét, a kliens terapeuta közti egyenrangúság és a kliens személyes szabadsága fontos értékeket jelentenek számomra.

  Stresszkezeléssel, kapcsolati nehézségekkel, önismereti kérdésekkel foglalkozom. Segíteni tudok abban, ha váratlan krízishelyzetet vagy korábban traumát élt át. Emellett az aktuális élethelyzetéből, döntéshelyzetéből adódó nehézségekkel, kiégési panaszaikkal fordulhat hozzám, valamint veszteség, gyász vagy életmódváltásból fakadó problémái kezelésében tudok támogatást nyújtani.